imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

KOTIA ETSIVÄT KÄÄPIÖPINSERITVoit ilmoittaa tälle sivulle uutta kotia etsivistä kääpiöpinsereistä. Myös kasvattajat voivat ilmoittaa täällä yli 4 kuukauden ikäisistä, myymättömistä kasvateista.

Tee ilmoitus jalostustoimikunnalle:
jalostus(at)skpin.com

Muista myös ilmoittaa kun koiralle on löytynyt uusi koti.  

 

 

UUTTA KOTIA ETSITÄÄN
 
 
Koiran virallinen nimi: Aragorn (Kutsumanimi Diego)

Rekisterinumero: FI14362/17

 

Lisätietoja koirasta: Diego etsii uutta kotia, jossa olisi rodusta aiempaa kokemusta ja koulutus osaamista. Diego on 11/17 syntynyt uroskoira, joka on leikattu alle 1-vuotiaana.

Diego on sirutettu, rokotettu ja muutenkin terve yksilö.

Kotia hän etsii tämän hetkisten omistajien ajan, energian ja osaamisen puutteen vuoksi. Diego on vahva luonteeltaan ja tarvitsee vahvan johtajan. Myös aktiivisena koirarotuna, diegon uudessa kodissa tulisi mahdollisesti olla muita koiria tai ainakin paljon osaamista virikkeellistämisen suhteen. 

Diego on arka uusia ihmisiä ja koiria kohtaan. Kissa on nykyisessä kodissa, mutta he eivät tule toimeen. Kodissa myös pieni lapsi, mutta Diegon äkkipikaisuuden vuoksi mahdollisesti parempi jos lapseton koti tai lapset ainakin hieman vanhempia.

 

Diego pitää luonnossa vapaana olemisesta. Hihnassa vetää. Koira kouluttajaa käytetty hetken aikaa. 

 

Toivomme siis todella uudelta omistajalta kokemusta kyseisestä rodusta ja sen kouluttamisesta. Haluamme diegolle mahdollisimman hyvän kodin, jossa häntä osataan käsitellä. Annamme mielellämme lisätietoja.

 

Yhteystiedot: Sarita Sundelin, Sarita.sundelin90 (at) gmail.com 

Sijainti Pori (uusi koti mielellään lähialueella)