imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

RONNIE -POKAALIN SÄÄNNÖT


RONNIE -POKAALI
Perustettu v. 1995

   
1. § Kiertopalkinnon tarkoituksena on kohottaa harrastusta musta ruskein merkein oleviin kääpiöpinsereihin ja kannustaa kasvattajia kehittämään ensiluokkaisia yksilöitä.

 
 
2. § Kiertopalkinto luovutetaan rotunsa parhaalle musta ruskein merkein olevalle kääpiöpinserille sukupuoleen katsomatta, joka on saanut vähintään SA:n kyseisessä näyttelyssä. Kiertopalkinnosta kilpailevien koirien omistajien on oltava Suomen kansalaisia tai ainakin asuttava pysyvästi Suomessa.

3. § Palkinnosta kilpaillaan ensimmäisen kerran Suomen Snautseri-Pinserikerho r.y:n syysnäyttelyssä 19.11.1995. Sekä sen jälkeen aina vuosittain kerhon toisessa erikoisnäyttelyssä, jos toista näyttelyä ei pidetä, niin palkinto jaetaan H:ki Messukeskus syysnäyttelyssä aina vuosittain.

4. § Kiertopalkinnon saa omakseen koiran omistaja, jonka koira tai koirat ovat saaneet viidessä näyttelyssä palkintoon kiinnityksen.

5. § Koiranomistaja, joka saa kiinnityksen palkintoon, kirjoittaa palkinnon mukana seuraavaan kirjaan koiran nimen, rekisterinumeron, oman nimensä, näyttelyn päivämäärän, tuomarin nimen sekä valokuvan koirastaan.

6. § Palkinto on toimitettava hyvissä ajoin SSPK:n kääpiöpinsereiden jalostustoimikunnalle.

 
 
Vantaalla 09.09.1995

Jorma Kärkkäinen