imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

BOMBASTIC -POKAALIN SÄÄNNÖT


BOMBASTIC -POKAALI
Perustettu v. 1994
Lahjoittanut Kennel Bombastic, Ulla Helena Rösch, Saksa.

 

   
1. § Kiertopalkinnon tarkoituksena on kohottaa kääpiöpinseriharrastusta ja kannustaa kasvattajia kehittämään ensiluokkaisia yksilöitä.
   
2. § Kiertopalkinnosta kilpaillaan kerran vuodessa, Lahden kansainvälisessä koiranäyttelyssä, ensimmäisen kerran huhtikuussa 1995.
   
3. § Kiertopalkinnosta kilpailevat punaiset kääpiöpinseri sukupuoleen ja ikään katsomatta.
   
4. § Kiertopalkinto annetaan rotunsa parhaalle punaiselle kääpiöpinserille, jonka omistaja on Suomen kansalainen. Mikäli rotunsa paras koira ei ole punainen, siirtyy kiertopalkinto vastakkaisen sukupuolen parhaalle punaiselle koiralle. Jos punaista koiraa ei löydy ROP:ista, eikä VSP:stä, siirtyy se tuomarin valitsemalla parhaalle, vähintään SA:lla palkitulle koiralle.
   
5. § Kiertopalkinnon saa omakseen koiranomistaja, joka on voittanut sen 4 kertaa samalla koiralla tai 6 kertaa useammalla kuin yhdellä koiralla.
   
6. § Kiertopalkintoa seuraa palkintokirja, joka koiranomistajan on täytettävä siinä olevan ohjeen mukaisesti. Kiertopalkinto ja palkintokirja on hyvissä ajoin toimitettava Suomen Snautseri-Pinserikerhon määräyksestä, seuraavan vuoden Lahden kansainväliseen näyttelyyn.

 
 
  Treuchtlingen, Saksa 1.3.1995

Ulla Rösch