imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

SUOMEN SNAUTSERI-PINSERIKERHO RY:N KIERTOPALKINNON SÄÄNNÖT


SUOMEN SNAUTSERI-PINSERIKERHO RY:N KIERTOPALKINTO KÄÄPIÖPINSEREILLE
Perustettu v. 1967

 

   
1. § Kiertopalkinnon tarkoituksena on kohottaa harrastusta kääpiöpinsereihin ja kannustaa kasvattajia kehittämään ensiluokkaisia yksilöitä.
   
2. § Kiertopalkinnosta kilpaillaan kaksi kertaa vuodessa, joko kansainvälisissä näyttelyissä, syksyllä Helsingissä pidettävässä ja keväällä jollakin toisella paikkakunnalla, jonka Suomen Snautseri-Pinserikerho - Finska Schnauzer-Pinscherklubben ry:n hallitus määrää, saatuaan tietoonsa, missä kansainvälisiä näyttelyitä kulloinkin pidetään tai Suomen Snautseri-Pinserikerho ry:n omissa erikoisnäyttelyissä.
   
3. § Kiertopalkinnosta kilpailevat kääpiöpinserit väriin, sukupuoleen ja ikään katsomatta.
   
4. § Kiertopalkinto annetaan parhaalle kääpiöpinserille, jonka omistaja on Suomen kansalainen.
   
5. § Kiertopalkinnon saa omakseen se koiranomistaja, joka on sen ensiksi voittanut viisi kertaa samalla koiralla tai kolme kertaa useammalla kuin yhdellä koiralla.
6. § Voittajan on omalla kustannuksellaan kaiverettava palkintoon koiran nimi, rotukirjan numero, oma nimensä ja näyttelyn päivämäärä. Palkinto on hyvissä ajoin ennen näyttelyä palautettava Suomen Snautseri-Pinserikerho ry:n sihteerille tai lähetettävä sinne minne kerho määrää. Kiertopalkinnon vaiheita valvoo Suomen Snautseri-Pinserikerhon hallitus, jolla on myös oikeus sääntöjen muutoksiin.
   
  Helsingissä 10.11.1967

Eino Kuosmanen
Sirkka Kaivola
Elina Lehtinen
Nils Strömberg
Mauri Nisula