imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

VUODEN KÄÄPIÖPINSERI -KILPAILUN SÄÄNNÖT


Yhdistyksen yleiskokouksessa 10.10.2015 hyväksyttiin hieman päivitetyt Vuoden Kääpiöpinseri -kilpailun säännöt.

Sääntöjen päivityksessä tarkennettiin hieman kilpailun jäsenkohtaa. Tämä koskee niin näyttelyitä kuin myös eri koemuotoja. Nyt on mahdollista osallistua kilpailuun koko vuoden osalta, vaikka liittyisi jäseneksi kesken vuotta. Tällöin kilpailuun osallistuvan tulee maksaa koko vuoden jäsenmaksu.
Veteraani -kilpailusta erittäin hyvä -laatuarvostelun saaneet poistettiin ja lisäksi myös veteraaneille lisättiin vaatimus vähintään kolmesta tuloksesta. Kasvattaja -kilpailun muutaman vuoden käytössä ollut ensisijaisesti kasvattien menestykseen perustuva laskenta todettiin huonoksi ja palattiin osittain vanhaan laskentamalliin. Eli jatkossa peruspisteet ja edellytys osallistumiseen määritellään kasvattajaryhmien esittämisestä ja niiden sijoituksista, mutta myös yksittäisten kasvattien menestyksestä saa lisäpisteitä. Kaikkien kategorioiden ryhmä- ja BIS-sijoitusten pistetaulukoita on myös hieman muutettu siten, että kansainvälisestä ja erikoisnäyttelystä saa enemmän pisteitä kuin kansallisesta näyttelystä jne.
Lisäksi mukaan otettiin Vuoden Pentu -kilpailu.

Päivitetyt säännöt näyttelyiden osalta löydät täältä ja koemuotojen osalta täältä.

Näyttelyiden osalta pisteet lasketaan automaattisesti myös vuonna 2016. Kasvattajakilpailusta toivomme kuitenkin ilmoitettavan esitettyjen ryhmien 2 KP jne. -sijoitukset. Vuoden Pentu -kilpailuun tulee erikseen ilmoittautua. Ilmoittautumisista lisätietoja vuoden lopulla.