imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

KEVÄTKOKOUS 23.04.2017 HELSINGISSÄ

 

Suomen Kääpiöpinserit ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään sunnuntaina 23.4.2017 klo 13.00 Haagan VPK:n juhlasalissa, os. Kylänevankuja 5, Helsinki. 

Valtakirjojen tarkastus klo 12.30-12.55.

 

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen säännöissä § 13 määräämät kevätkokousasiat, joiden lisäksi esitetään hyväksyttäväksi päivitetty jalostuksen tavoiteohjelma, pevisa-esitykset sekä ehdotukset rotukohtaisista erityisehdoista.

Kokouspaikkana on Haagan VPK:n talo, joka on punainen lautaverhoiltu talo Kylänevankujan laidassa. HUOM! Kiinteistön pihaan ei saa pysäköidä, mutta Kylänevankujalle voi pysäköidä tien molemmin puolin.

Paikalle pääsee U & P lähijunilla sekä HSL busseilla 40, 63 ja 218 jotka lähtevät Helsingin päärautatieasemalta. Täältä löydät tarkemmat haku/reittiohjeet julkiselle liikenteelle.

 

Päivitetty JALOSTUKSEN TAVOITEOHJELMA löytyy tästä.

 

HALLITUS ESITTÄÄ HYVÄKSYTTÄVÄKSI PEVISA-OHJELMAN VUOSILLE 2018 - 2022 SEURAAVASTI:

 

Vaihtoehto 1 Pentueen molemmilla vanhemmilla tulee olla voimassaoleva, alle 24 kk vanha silmätarkastustulos seuraavin erityisehdoin: koiran, jolla on todettu HC, PRA, linssiluksaatio, tai PHTVL/PHPV aste 2-6, jälkeläisiä ei rekisteröidä. Pentueen molemmilla vanhemmilla tulee olla voimassaoleva, yli 12 kk iässä annettu polvitarkastustulos seuraavin erityisehdoin: koiran, jolla on todettu patellaluksaatio aste 2-4, jälkeläisiä ei rekisteröidä. Nartun tulee astutushetkellä olla täyttänyt 18 kk. Alle 4-vuotiaan uroksen jälkeläismäärä ei astutushetkellä ylitä 30 rekisteröityä pentua.

Jälkeläismäärärajoituksen täyttyessä viimeinen pentue rekisteröidään kuitenkin kokonaan.

 

Vaihtoehto 2 Pentueen molemmilla vanhemmilla tulee olla voimassaoleva, alle 18 kk vanha silmätarkastustulos seuraavin erityisehdoin: koiran, jolla on todettu HC, PRA, linssiluksaatio, tai PHTVL/PHPV aste 2-6 jälkeläisiä ei rekisteröidä. Pentueen molemmilla vanhemmilla tulee olla voimassaoleva, yli 12 kk iässä annettu polvitarkastustulos seuraavin erityisehdoin: koiran, jolla on todettu patellaluksaatio aste 2-4, jälkeläisiä ei rekisteröidä. Nartun tulee astutushetkellä olla täyttänyt 18 kk.

 

Vaihtoehto 3 Pentueen molemmilla vanhemmilla tulee olla voimassaoleva, alle 24 kk vanha silmätarkastustulos seuraavin erityisehdoin: koiran, jolla on todettu HC, PRA, linssiluksaatio, tai PHTVL/PHPV aste 2-6, jälkeläisiä ei rekisteröidä. Pentueen molemmilla vanhemmilla tulee olla voimassaoleva, yli 12 kk iässä annettu polvitarkastustulos seuraavin erityisehdoin: koiran, jolla on todettu patellaluksaatio aste 2-4, jälkeläisiä ei rekisteröidä. Nartun tulee astutushetkellä olla täyttänyt 18 kk

 

Valtakirjapohja löytyy täältä. Voitte halutessanne käyttää myös omaa valtakirjaa.

 

Kokouksessa palkitaan Vuoden Kääpiöpinseri 2016 –kilpailun kategorioiden 5 parasta!

 

TERVETULOA!!