Yhdistyksen ensimmäiset ansiomerkit jaettiin 14.9.2024!

Lauantaina 14.9.2024 ennen syyskokouksen alkua jaettiin yhdistyksen ensimmäiset ansiomerkit. Ansioituneita henkilöitä on yhdistyksen historiassa paljon, ja jokaista emme ymmärrettävästi voineet palkita nyt kerralla. Tästä on hyvä jatkaa palkitsemisia säännöllisesti. Lämpimät onnittelut eilen ansiomerkkinsä saaneille!
Julkaisemme säännöt ja palkittujen kuvan ja ansiot seuraavassa Pinserit-lehdessä.
 
Ansiomerkkisäännöt on alun perin laadittu vuonna 2016 silloisen hallituksen toimesta, jonka jälkeen hallitus vaihtui kokonaisuudessaan ja ansiomerkit sääntöineen ovat unohtuneet muun järjestötyön alle. On vienyt aikaa toteuttaa isoja voimanponnistuksia, kuten esimerkiksi PEVISA:t ja JTO:n päivitys, luonnetestit, käyttäytymisen ja ulkomuodon ihanneprofiilit, erikoisnäyttelyjärjestelyt, kotisivujen kaatuminen ja niiden tyhjästä rakentaminen.
 
Ansiomerkkisäännöt ovat luettavissa yhdistyksen kotisivuilta kohdasta ansiomerkit.
Nyt ensimmäisellä kerralla jaossa oli pronssisia harrastemerkkejä sekä hopeisia ansiomerkkejä. Sääntöjen mukaan ilman erityisen painavaa syytä kultaista merkkiä ei voida myöntää ennen kuin on kulunut viisi vuotta siitä, kun asianomainen on saanut yhdistyksen hopeisen ansiomerkin.
 
Esitykset ansiomerkeistä osoitetaan Suomen Kääpiöpinserit ry:n hallitukselle, joka tekee yksimielisesti lopullisen päätöksen merkin myöntämisestä. Esitykset perusteluineen tulee toimittaa hallitukselle postitse tai sähköpostitse viimeistään 15. joulukuuta.
Kunniamerkit pyritään jakamaan vuosittain järjestettävässä yhdistyksen syyskokouksessa tai muutoin soveltuvassa tilaisuudessa.
 

14.9.2024 palkitut henkilöt:

 
Pronssinen harrastemerkki
Anttila, Miia
Haili, Eija
Hart, Taru
Koivukoski, Pia & Matti
Lehtonen, Marika
Mahlavuori, Susanna
Muranen, Minna
Mähönen, Jaana
Ropponen, Paula
Tammiala, Tarja
Teir, Bettina
Tiimo, Arja-Leena
Tuorila, Mirkka
Wahlman, Anne & Heidi
 
Hopeinen ansiomerkki
Alakoski, Mira
Hansen, Anna
Ikonen, Marjo
Katisko, Minna
Komulainen, Johanna
Kuoppala, Eeva
Kurvinen, Marja-Leena
Kärkkäinen, Jorma
Meronen, Ville
Myllylä, Lasse
Mäkinen, Sirkku
Onza, Guirino & Pirjo
Salmi, Sari
Tammiala, Johanna
Tupeli-Kokkonen, Satu
Turkkila, Riitta
Uotila, Henna
Kuvassa palkittavista paikalle päässeet vasemmalta oikealle: Jaana Mähönen, Anne Wahlman, Taru Hart, Riitta Turkkila, Minna Muranen, Minna Katisko, Mira Alakoski, Marjo Ikonen, Marja-Leena Kurvinen, Anna Hansen, Ville Meronen, Sari Salmi, Jorma Kärkkäinen.
Kuvassa palkittavista paikalle päässeet vasemmalta oikealle: Jaana Mähönen, Anne Wahlman, Taru Hart, Riitta Turkkila, Minna Muranen, Minna Katisko, Mira Alakoski, Marjo Ikonen, Marja-Leena Kurvinen, Anna Hansen, Ville Meronen, Sari Salmi, Jorma Kärkkäinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *