imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

RALLY-TOKO-ja TOKO-rotumestaruuskisat Mäntsälässä 12.-13.9.2020

Suomen snautserikerho järjestää snapi-rotujen rally-tokon ja tokon rotumestaruuskisat 12.-13.9. Kisapaikkana tänä vuonna on Nummisten koulun kenttä Mäntsälässä. Rally-tokokisat 12.9 ja tokokisat 13.9.
 
Rally-tokon tuomarina toimii Raili Sonninen-Korhonen ja tokon Mari Väänänen.
 
Lisätietoa ilmoittautumisesta myöhemmin.

PÄÄERIKOISNÄYTTELY 13.06.2020

COVID-19 -TILANTEESTA JOHTUEN PÄÄERIKOISNÄYTTELY ON IKÄVÄ KYLLÄ PERUTTU KOKONAAN.

 

 

 

KEVÄT- JA SYYSKOKOUS 10.10.2020

KEVÄTKOKOUS- JA SYYSKOKOUSKUTSU
Suomen Kääpiöpinserit ry:n sääntömääräinen kevätkokous siirtyi COVID-pandemian takia pidettäväksi syksyyn 2020. Käytännön syistä pidämme molemmat yleiskokoukset peräkkäin. Kevätkokous pidetään lauantaina 10.10.2020 klo 11:00, Haagan VPK:n juhlasalissa, os. Kylänevankuja 5, Helsinki. Valtakirjojen tarkistus klo 10:30-10:55. Kevätkokouksen päätyttyä pidetään sääntömääräinen syyskokous. Molemmissa kokouksissa käsitellään yhdistyksen säännöissä § 13 määräämät asiat.
Hallituksesta on sääntöjen mukaan puolet jäsenistä erovuoroisia vuosittain. Lopettavien tilalle tarvitaan uusia jäseniä, tervetuloa mukaan toimintaan! Kokouksissa kahvitarjoilu.
Tervetuloa!
Kutsu lähetetään myös sähköpostitse jäsenille ja julkaistaan kotisivuilla. Mikäli et ole saanut sähköpostia, ilmoitathan ajantasaisen sähköpostiosoitteesi jäsensihteerille, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.! Valmistelussa on sähköinen jäsenmaksulaskutus, jota varten tarvitsemme jokaisen jäsenen sähköpostiosoitteen.

JALOSTUSTARKASTUS 26.4.2020

JALOSTUSTARKASTUS ON COVID-POIKKEUSTILANTEEN VUOKSI PERUTTU
 
JALOSTUSTARKASTUS kääpiöpinsereille 26.4.2020 Tampereella. Teivon raviradan Hau Hau-koirakeskuksessa, alkaen klo 10.00. Tarkastajana Ville Meronen ja Satu Ylä-Mononen, joka laajentaa ja on opiskelemassa rotua. 
Mukaan mahtuu 15 koiraa. Ilmoittautumiset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Liitä mukaan koiran nimi, rek.nro sekä omat yhteystietosi. 
Tarkastus on ilmainen.